Procurela informacija o Danici Ristovski koja će rastužiti sve fanove: Ovome se niko nije nadao

Serija Igra sudbine jedna je od najpopularnijih u ovdašnjem televizijskom etru. Junaci telenovele već nakon prvih epizoda osvojili su srca publike, pa su se mnogi gledaoci rastužili kada su čuli da Adu Kanački više neće igrati Milica Milša. Glumica je odlučila da se solidariše sa svojim suprugom, scenaristom Žarkom Jokanovićem, koji je, kako navode producenti, dobio otkaz.

Nakon te vesti, izvori bliski producentima serije kažu da će Igra sudbine ostati bez još dve zvezde. Radi se o simpatičnoj Pančeti i gospođi Lili, odnosno glumicama Sandri Bugarski i Danici Ristovski, inače bliskim prijateljicama para Jokanović-Milša. Ova vest još uvek nije potvrđena, te se čeka oglašavanje glumica.

Televizija Prva, na kojoj se emituje „Igra sudbina“, oglasila se saopštenjem.

„Ekipa odlazi na zasluženu pauzu. Glumci „Igre sudbine“ već više od dve i po godine vredno rade kako bi gledaocima priuštili svakodnevno uživanje kraj malih ekrana. Ova očaravajuća telenovela drži rekord kao domaća serija s najvećim brojem proizvedenih epizoda, ali na tome sjajna ekipa neće stati. Iako odlaze na kratku pauzu, pripreme su već u toku za nastavak nove sezone, koja nas očekuje od 15. decembra, a koja će vernoj publici doneti pregršt novih neočekivanih obrta, intriga i skandala, ali iznad svega nastaviti da ističe porodične i prijateljske odnose, ljubav i najčistije emocije. Ova uzbudljiva drama nastaviće da živi svoj život uskoro“, stoji u saopštenju Prve.

Izvor: espreso.co.rs