Pre braka sa Saletom, Jovana je snimila veliki hit: Uoči ulaska u Farmu ostavili je i Sale i pilot

Jovana Pajić poslednjih dana u fokusu je javnosti i medija, a razlog tome jeste razvod od frontmena grupe „Tropiko bend“, Aleksandra Cvetkovića.
Otkad se udala za Saleta, Jovana se nije eksponirala u javnosti, pa malo ko se zapravo i seća kao je Jovana dospela na estradnu javnu scenu.

Naime, 2005.godine, Pajićeva je bila deo uzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ u kojima se plasirala u finale i zauzela peto mesto. 2010.godine bila je učesnica rijaliti formata „Farma“ gde je takođe zauzela peto mesto.

Snimila je duet sa Bojanom Tomovićem iz 2008. godine i pesma „Jugić“ po kojoj je i dan danas prepoznaju. Pre dve godine je postala članica grupe „Ministarke“, sa kojima i danas peva.

Sa Saletom je u vezi od 2010.godine, a početak njihove ljubavi je obeležio skandal. Kako se tada pisalo u medijima, Jovana je bila u uporednoj vezi sa pilotom Miletom Matovićem, a onda je tada to oštro demantovala, a kako se navodilo njih dvojica su saznali jedan za drugog, te su je obojica ostavili pred ulazak u rijaliti.

„Mileta je saznao da ga vara sa Saletom i ostavio ju je bez razmišljanja. Ona je onda čvrsto prigrlila Sašu, sa kojim je bila do samog ulaska na Farmu. Ali on je samo koji dan pre nego što će Jovana otići u karantin otkrio da se zezala sa strane. Šutnuo ju je bez pardona“, izjavio je tada izvor za Kurir.

Izvor: alo.rs