Poznatog pevača je žena godinama varala sa njegovim drugom: Nestala je iz javnosti, a evo s kim je on sada

Pevač Darko Filipović se nakon 12 godina braka razveo od supruge Jasmine sa kojom ima čerku. Darko se oglasio za domaće medije i naveo da ga je bivša žena prevarila sa drugom i da je to razlog kraha braka.

– Ne znam šta bi trebalo da kažem na sve ono što je ona izjavila, osim da, ako je već davala izjavu, trebalo je da kaže istinu, a ne da priča ono što njoj odgovara – rekao je pevač.

– Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote – rekao je Filipović.

Nakon što je priča o prevari ugledala svetlost dana Jasmina je „nestala“ iz javnosti. Prestala je da se javlja svima na telefon, obrisala je sve društvene mreže gde je godinama bila veoma aktivna.

Sa druge strane, Darko je nastavio sa svojim životom, pa je podelio na Instagramu fotografiju sa ćerkom i tako pokazao pratiocima da njegov odnos sa naslednicom ne pati zbog toga što je u lošoj relaciji sa bivšom ženom.

Preslatka devojčica imala je osmeh na licu dok se slikala sa tatom, a pevač je kratko poručio.

– Moj svet.

Izvor: blic.rs