Poznati estradni par ima raskošnu kuću u Dominikani: Đakuzi na terasi, a pogled nestvaran, sve pršti od luksuza (FOTO)

Folk pevač Mile Kitić (70) uživa u Dominikanskoj Republici sa svojom suprugom Martom Savić (55), koja se prošle godine odlučila za za kupovinu skupocene nekretnine na ovoj egzotičnoj destinaciji u vrednosti od 300.000 evra.

S obzirom na to da je luksuzna vila pravi raj, oni tamo rado provode svo svoje slobodno vreme, a i poslednja dva meseca nalaze se na egzotičnom ostrvu.

Njihov dupleks nalazi se na samo 50 metara od obale mora, a ima 200 metara kvadratnih.

– Marta je četiri meseca sređivala kuću i zaista je uživala u tome. Zgrada je na 50 metara od mora. One uživaju, a ja radim. I treba tako – rekao je jednom prilikom Mile.

Oni pod karipskim suncem provode i po nekoliko meseci, pa je jasno da ne žale zbog ove pozamašne investicije.

− Jednom su Marta i Elena otišle u Dominikanu i kad su se vratile, samo su ponavljale Dominikana, pa Dominikana. Obe su izrazile želju da češće borave tamo, a ja sam onda rekao: „Ako volite, izvolite” ‒ rekao je Mile Kitić.

Marta je ovaj luksuzni stan opremila u minimalističkom stilu, bez detalja koji su suvišni, a u prvom planu je bela boja, kako u sobama, tako i na ogromnoj terasi. Prizemlje i sprat su povezani drvenim stepenicama bez ograde, dok je na podu beli mermer, a i nameštaj je bele boje.

Osim udobnog ležaja i stola za ručavanje, na terasi je i đakuzi, a posebnom ugođaju doprinosi neverovatno lep pogled na palme i more.

Izvor: telegraf.rs