Poznata Hrvatica pobesnela zbog Prije: „Tražite besplatne karte za sport, a zbog nje rasprodata četvrta arena“

Mlada zvezda Aleksandra Prijović je nakon tri koncerta u Srbiji privukla veliku pažnju i u Hrvatskoj gde je zakazala čak i četvrti koncert. I taj je bio rasprodat.

Tako je, ni kriva ni dužna, doživela nepravedno da bude parametar za stanje u društvu i da se preko nje kritikuju druge stvari. Sada je jednu takvu poruku poslala Ivana Brkljačić, bivša hrvatska atletičarka, koja se oglasila na Fejsbuku.

“U rekordnom roku pao i treći, izgleda da će i četvrti!

Ne ulazim u to što slušate, ne ‘hejtujem’ ničiji izbor, ali, dragi narode, kad se organozuje sportsko takmičenje, tražite besplatno akreditaciju ili ulaznicu? Tribine su nam prazne, od košarke, rukometa, odbojke, skijanja, atletike, većine čak i nogometnih utakmica…

Mamimo vas nagradama, doslovno i vozače pošaljemo po vas, ali sportske nacije nigdje na tribinama. Ubijate pozivima kako se dočepati i nabaviti gratis karte, toliko volite i podržavate sport! A kad dođete, uglavnom se ne znate ponašati, odete pred ceremoniju dodele medalja, nema poštovanja ni navijačke kulture…

Za sport, pozoriše, muzej i edukaciju nećete izdvojiti. U tome ja vidim problem… Evo cijene ulaznica, dobro nam je, recesije nema!“, poručila je Hrvatica i napomenula koliko su njeni sunarodnici spremni da plate za koncert.

Cene ulaznica: Parter – 25 evra. VIP loža – 130 evra, VIP loža, stajanje – 130 evra, VIP Salon – 80 evra, Tribina dole – 32 evra, Tribina gore – 27 evra“, napisala je Brkljačić.

Izvor: nova.rs