Posao od 8 sati u Srbiji za 350.000 dinara možete naći odmah: Srednja škola dovoljna, a pored nje ima još samo jedan uslov

Posao na kome se sedi 8 sati dnevno, a prima se plata od 350.000 dinara mami gotova svakoga. Posla u Srbiji za ove pare trenutno ima koliko hoćete.

Kada su u pitanju iznosi od nekoliko stotina hiljada dinara, većina najpre pomisli da su za tolike pare potrebno visoko obrazovanje i određene veštine, ali to u ovom slučaju nije istina.

Takav jedan oglas trenutno je aktivan na jednom sajtu za traženje posla. Naime, za vozača sa C kategorijom ponuđena plata kreće se od 250.000 do 350.000 dinara. Ono što je posebno interesantno, nema nikakvih uslova koje bi potencijalni vozač morao da ispunjava, osim verovatno vozačke dozvole navedene kategorije.

Osim veoma primamljive zarade, za puno radno vreme poslodavac nudi i ugovor o radu. I ne samo to. Kako u opisu oglasa stoji, firma je spremna i da finansira polaganje za CPC obuku. Iako bi prva pomisao zbog pomenute zarade bila da se radi o poslu preko granice, iz oglasa se može zaključiti da bi vozač vozio samo po Srbiji.

Poznato je da su nači vozači predhodnih godina masovno odlazili u inostranstvo zbog veće zarade. Međutim, kako je Srbija zbog toga u velikom deficitu za vozačima, plate u ovom sektoru poslednjih godina znatno su porasle i kod nas. Procena struke je da će nastaviti da rastu i u narednom periodu.

Izvor. blic.rs