Pogledajte kako izgledaju usvojene ćerke Sergeja Ćetkovića: „Rođene su za nas“ (FOTO)

Devojčice Lola i Mila, usvojene su ćerke pevača Sergeja Ćetkovića i dragulji su porodice Ćetković. Imale su sreće da im pevač i njegova supruga Kristina pruže ljubav i zaštitu, a veoma su pametne i lepo vaspitane i privržene svom ocu i majci.

Sergej prema njima oseća veliku naklonost, ne krije to, skoro nikada ne ume da im kaže ne, ali i radi na tome da ih ne razmazi, zbog njih samih i njihove budućnosti. On sa svojom suprugom zajedno radi na njihovom vaspitanju, a njoj maštovitosti ne manjka. Ovaj bračni par često nalazi različite načine da svoje ćerke zabavi, tj. da se zajedno kao porodica zanimaju, a da usput one nešto nauče, te su one danas veoma samostalne.

Uprvao to što Sergej i Kristina nisu imale tajne pred njima, uticalo je njihovo samopouzdanje. Pričali su o svemu otvoreno,, pa čak i o tome kako su dospele kod njih, oni su našli način da im to predstave, što su devojčice lepo prihvatile i prilagodile se tome.

– Još od prvog dana sam im pričao kako postoji neka škola za decu gde smo mi došli, a one su rekle: „Pa, gde ste vi do sada“. Mora da se nađe pravi način da se to predstavi, najbliže kroz neku bajku. Ljudi od te priče uvek prave bauka, čak čekaju do 18. godine i slično, ali mislim da ne treba tako. Smatram da roditelj nije samo onaj koji donese dete na svet, nego onaj koji brine o njemu, neizmerno ga i bezuslovno voli i koji ga odgaja – rekao je pevač. On je do relativno skoro krio lik svojih devojčica, u želji da ih zaštiti.

Shvatio je da su ti strahovi bez razloga, te je na svom „Instagramu“ prvo objavio snimke sa letovanja, a zatim usvojene ćerke sa majkom koje su se slikale na nekom javnom događaju. Svi su tada komentarisali da su Lola i Mila preslatke devojčice, a bilo je i komentara da iako nemaju iste gene i sa pevačem nisu u krvnom srodstvu, one mnogo lične na svog ponosnog oca.

Izvor: story.rs