Pljušte teške reči: Gudeljeva majka uputila oštru poruku Anastasiji – Nemanja stao na maminu stranu

Pevačica Anastasija Ražnatović nedavno je došla u Beograd nakon što je duži vremenski period provela u Sevilji kod svog dečka, fudbalera Nemanje Gudelja. Kako se Nemanja priključio reprezentaciji zbog odlaska na svetsko prvenstvo, pevačica je spakovala kofere i došla u vilu na Dedinju, jer ipak je kod majke najlepše.

Anastasija i Nemanja nedavno su obeležili šest meseci veze, ali, i kod njih ne cvetaju ruže, fudbalerova porodica je izgleda razlog tome. Naime, na početku veze je sve bilo idealno – Anastasija je dosta vremena provodila sa ženskim delom porodice Gudelj, o čemu svedoče zajedničke fotografije iz izlazaka, provoda i šetnji.

Međutim, jedan potez buduće svekrve i zaove učinio je da posumnjamo da je Anastasija dobro prihvaćena kod Gudeljevih. Naime, Nemanjina majka i sestra otpratile su čitavu porodicu Ražnatović sa Instagrama. Zatim je Anastasija prilikom sledećeg boravka u Sevilji objavila fotografiju sa natpisom „bezgranična ljubav“, valjda želeći da dokaže da niko ne može uništiti njenu vezu sa Nemanjom.

Međutim, ni svekrva joj nije ostala dužna. Olivera je objavila fotografiju koja govori više od hiljadu reči. Pomenuta slika zapravo je misao, a reči su upućene, pretpostavlja se, upravo Anastasiji.

Budi pošten, budi iskren, budi dobar, budi pravedan jer Bog voli pravedne pa će ti i pomoći. A kada je Bog na tvojoj strani, zar je bitno ko je protiv tebe? – objavila je Gudeljeva majka na svom „Instagram“ nalogu, a prvi lajk upravo je dobila od ćerke Vanje.

Sukob Anastasije Ražnatović i Olivere Gudelj izgleda se neće završiti pomirenjem, a ono što je mnoge Tasine fanove zabrinulo je činjenica da se Nemanja ovim povodom nije oglašavao, te je prećutno stao na maminu stranu. Da li je krah ljubavi nikad bliži ili ne, pokazaće dani pred nama.

Izvor: svet-scandal.rs