Pevačica napokon pokazala dečka: Otkrila zašto se nije udala do sada – „Pre bih umrla nego što bih mu rekla da…“

Pevačica Jadranka Barjaktarović postala je poznata nakon učešća u popularnom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, kada je 2005. godine zauzela treće mesto, i redovno nastupala u Srbiji, a onda je pevala protiv nje.

Pevačica se sada opet našla u centru pažnje, i to nakon predsedničkih izbora u Crnoj Gori, na kojima je Milo Đukanović izgubio od Jakova Milatovića. Jadranka je nakon izbora, na storiju na Instagram profilu objavila Milovu fotografiju i uz nju je napisala: „Najveći si“ sa emotikonom srca. Ali, veoma brzo se pokajala zbog objave i obrisala je sa profila.

Pevačica je inače u dugoj emotivnoj vezi sa dečkom kojga nikad nije želela da predstavi javnosti.

Kako su mediji saznali, zove se Miki, a sa pevačicom se zabavlja od početka njene karijere, tj. od 2005. godine. Pre par godina je priznala da želi brak, ali i dalje čeka da je njen dečko zaprosi.

– On i ja kao da ne živimo toliko godina zajedno, ne pominjemo ni brak, ni decu. Naravno da bih volela, ali šta je tu je – rekla je pevačica, pa dodala:

– Pre bih umrla nego što bih Mikiju rekla da me zaprosi, ih, pa gde to ima. Kad se desi, desiće se, najvažije je da se volimo.

Pisalo se da je pre tri godine Jadranku pokrao njen dečko i da ga je zatim ostavila.

– Jadranka ne zna šta ju je snašlo. Tokom boravka u Crnoj Gori pokrao ju je dečko, uzevši joj je sav novac koji je imala kod sebe i nestao. Od tada se nisu videli, a ni čuli. Ona preživljava pakao, pod velikim je stresom. Očekuje njegov poziv, jer bi volela da zna zbog čega je to uradio – rekao je izvor blizak pevačici i još dodao:

– Ne verujem da će ona preći preko ovoga što joj je uradio, jer su planirali brak i porodicu, mnogo ju je rastužio i razočarao.

Izvor: kurir.rs