Peca Raspopović poludeo zbog Karađorđa, izjavom mu uništio odmor sa Majom Marinković: Odmah odlučio da radi DNK test

Biznismen Peca Raspopović je poludeo od nervoze kad je video da je njegov tast Karađorđe Subotić objavio kako mali Jovan više neće nositi prezime Raspopović, već Subotić.

On je istog trenutka odlučio da radi DNK test kako bi dokazao da je dete njegovo, a ne „dedino“.

– Ne mogu da verujem da najpoznatiji potrčko i dostavljač hrane sa beogradskih ulica priča da se moj sin sada preziva Subotić, a ne Raspopović. Javno poručujem Karađorđu da ću posle ovakvog njegovog postupka zahtevati da se dokaže da li je dete „dedino ili tatino“! Ja znam da je dete moje i to ću dokazati DNK testom! – priča Peca.

Karađorđe je otkrioje da mu je ćerka juče spakovala kofere i zaputila se na Crnogorsko primorje.

– Aleksandra je sa decom otišla na more. Mislim da je kod Pecinih prijatelja u Utjehi, a u istom mestu su Maja i Peca! Rekao sam joj da ih izbegava, ali ona će uraditi ono što bude htela… Aleksandra je psihički veoma loše… Kako može da bude dobro kada ju je taj čovek, za koga sam mislio da je normalan, prevrio sa najboljom drugaricom – kaže Karađorđe i objašnjava zašto planira da unuku Jovanu promeni prezime:

– Jovan će ubuduće biti Subotić jer ga je otac napustio i nije vodio računa o njemu. Ne želim više da čujem za prezime Raspopović! Mojoj ćerki i unucima ću pružiti sve što mogu i ne zanima me šta dotični priča.

Izvor: informer.rs