Par potrošio 30.000 evra na venčanje, pa otkrili da nisu u braku: „Za sve je kriv moj deda“

Jedan mladi par iz Amerike, Madalin Baučer i Bil Smitli, organizovao je luksuzno venčanje na kome je potrošio oko 30.000 evra. Iako je svadba organizovana pre više od dva meseca, oni su pre nekoliko danas saznali da zapravo, uopšte nisu u braku!

– Uopšte nismo ni venčani. Potrošili smo skoro 30.000 dolara, i to, izgleda, ne na svadbu, već na skupu žurku – rekla je mlada u video snimku na svom TikToku.

Naime, mladin deda je bio matičar i upravo je on organizovao celu svadbu. Međutim, zaboravio je da odnese njihovu bračnu dozvolu u lokalnu opštinu.

-Ovo je dozvola za brak. Sud je trebalo da legalizuje naš brak, ali je deda nije poslao, te je istekla pre devet dana! Tako je to kad ti je deda matičar – rekla je mlada na TikToku.

Ovaj video snimak veoma brzo je postao viralan, a mnogobrojni šaljivi komentari nizali su se ispod njega. Neki od komentara koji su najzanimljiviji povodom čitave ove situacije glase:

– Pa tako je i deda mislio: „Zahvaliće mi za ovo jednog dana…“; Deda je znao šta radi!

Nekoliko sati nakon objave prvog videa, njihova priča je postala popularna na društvenim mrežama, pa se ovaj bračni par oglasio i objasnio da su bez obzira na dozvolu, i dalje u srećnom braku.

Izvor: stil.kurir.rs