Pao dogovor o alimentaciji: Darko Lazić će za sina izdvajati veliku svotu novca, Marini pripada potpuno starateljstvo

Danas je održano treće ročište po tužbi Marine Gagić za starateljstvo i alimentaciju. Darko Lazić se nije pojavio u Osnovnom sudu u Rumi. Uprkos tome, Darko i Marina usmeno su se usaglasili oko visine alimentacije, starateljstva i modela viđanja deteta. Ove informacije potvrdila je i Gagićeva odmah po završetku ročišta.

„Ročište je prošlo kao i poslednja dva puta, Darko se nije pojavio, opet očekivano sa neke strane, ali dobro“, rekla je Marina i izrazila nadu da će se postupak uskoro okončati.

Na zakazan i razgovor u Centru za socijalni rad se takođe nije pojavio, a Marina otkriva o čemu su pričali na poslednjem ročištu na kome su se suočili.

„Dogovarali smo se oko viđanja deteta i tu se nismo složili, ali sam ja popustila jer stvarno više nemam snage, više mi je preko glave svega. I polemisali smo oko alimentacije.

Na pitanje da li misli da će se pojaviti na sledećem ročištu i hoće li pristati i na smanjenje alimentacije, Marina je odgovorila:

„Darko i ja smo se u međuvremenu dogovorili i složio se sa tim da daje alimentaciju 50.000 dinara. Stvarno ne znam šta mu je taj dan bilo. Što se tiče viđanja prihvatiću njegove zahteve, dva puta nedeljno. Ako se ne pojavi na sledećem ročištu ovlastiće advokata da on umesto njega sve dogovori. Što se tiče starateljstva, prihvatio je da pripadne meni u potpunosti“, otkrila je na kraju Marina Gagić.

Izvor: telegraf.rs