Palo pomirenje naših voditeljki: Praznici učinili svoje, Vesna progovorila o Sanji

Naše poznate voditeljke, Vesna Dedić i Sanja Marinković, koje su nekada bile najbolje prijateljice, već nekoliko godina ne razgovaraju, a sinoć su se našle u isto vreme na istom mestu. U hotelu “Hajat” organizovan je svečani događaj, kada se tradicionalno birala najlepša novogodišnja jelka, te su obe voditeljke bile prisutne.

“Čast mi je bila biti voditelj svečanosti 26. humanitarnog izbora za najlepšu jelku @hyattregencybelgrade. 12.000 evra će biti donirano Belhospice centru za palijativno zbrinjavanje dece sa životno ograničavajućim bolestima”, stoji u objavi Vesne Dedić na Instagramu uz sliku sa događaja.

Gotovo isti kadar postavila je na svom Instagram profilu Sanja Marinković.

Nekadašnje prijateljice nisu se ni javile jedna drugoj, a Vesna je baš tog istog dana za Telegraf dala odgovor na pitanje da li postoji mogućnost da u narednom periodu oprosti nekim ljudima iz prošlosti, između ostalih i voditeljki Sanji Marinković.

– Ne, nikada se to neće desiti. Za mene se barem zna i ko god je čitao moje romane, ko god da me prati na Instagramu ili je pročitao moj intervju, zna da se ja ne vraćam ni bivšim frajerima, ni bivšim prijateljima, ni bivšim ljubavnicima. Ja sam neko ko je napisao roman “Ne gledaj preko ramena”, tako da mi je stvarno teško da pogledam preko ramena, čak i kad flertujem s nekim. I kad flertujem ja gledam pravo u oči – jasno je rekla voditeljka.

Izvor: hellomagazin.rs