Ovo venčanje je najluđe do sada u Srbiji: Kuma i svekrva pale u nesvest, a reakcija popa je urnebesna (FOTO)

Jedna devojka iz Srbije na društvenim mrežama je opisala svoje crkveno venčanje koje je nesvakidašnje i digla veliku buru na društvenim mrežama.

– Hajlajt moje svadbe je zapravo bilo crkveno venčanje, na kome se desilo baš sve što ne treba da se desi na jednoj svadbi. Prvo što se desilo jeste da mi je na ulazu kuma stala na veo i cimnula mi glavu unazad toliko jako da sam zamalo pala. Nakon toga se sveštenik mučio da mi namesti krunu, pa je na kraju i namestio ukrivo kao da sam retard. Nakon toga je iza mene kolabirala kuma i još se na to pop drao na goste koji su prišli da pomognu jer zaboga prekidaju svadbu, a meni nije dao da joj priđem – rekla je ova devojka.

Međutim, ona je rekla da na svu tu muku koja im se desila na venčanju ipak nije bio kraj.

– Onda je i svekrva isto kolabirala, a tada je pop nastavio kao da se ništa ne dešava. Još je na kraju pop držao govor 20 minuta, onaj završni, gde je malo falilo da završim kao kuma i svekrva, verujte da su minuti bili u pitanju – rekla je mlada.

Njena ispovest nasmejala je mnoge, te je izazvala i mnoštvo komentara:

– Na našem venčanju je kum zamenio burme pa sam usred ceremonije napala muža kako da je on kriv. Istripovala sam se da ćemo se sigurno razvesti ako ne stavimo prave burme tu odmah u crkvi. Posle mnogo udaranja laktom i šutiranja vratio mi je moju burmu – stoji u komentaru jedne korisnice.

– Na našem venčanju nam je pop posle venčanja rekao da čestitamo jedno drugom, a ja svoju ženu izljubio tri puta u obraz… Kao da mi je kum, i to je sve zabeleženo kamerom. Naravno, posle smo se poljubili i kako dolikuje za slikanje – napisao je jedan korisnik.

Izvor: kurir.rs