Ovo je supruga Dušana Tadića: U braku su skoro 10 godina a nikada je nije izveo u javnost (FOTO)

Supruga kapitena srpske fudbalske reprezentacije Dušana Tadića uspela je da ostane misterija za javnost iako je u braku s njim skoro 10 godina.

Mnogi do sada nisu ni znali kako Dragana Vukanac, danas Tadić, uopšte izgleda a razlog tome je činjenica da je za sve ove godine Dušan nikada nije javno poveo u javnost, verovatno jer ona ne želi biti deo iste.

Dragana ima društvene mreže iako ih nikada ne koristi pa se makar može steći nekakav utisak o tome kako ona izgleda, iako nije sigurno koliko se do danas promenila. Upravo činjenica da izbegava tipičan životni stil žene fudbalera čini je drugačijom od većine ostalih, a čini se da je to privuklo i kapitena naše reprezentacije. Venčali su se 2013. godine a prema rečima Dušanovog oca, kasnio je na venčanje zbog treninga.

Oni već godinama unazad žive povučenim životom u Amsterdamu gde on igra za klub „Ajax“ i tamo podižu sina Petra i ćerku Taru. Pre nekoliko godina navodno su kupili u novu nekretninu koja vredi preko dva miliona evra i nalazi se u centru Amsterdama.

– Vodim porodičan život. Ujutro odvedem sina u vrtić, kad se vratim sa treninga predveče se poigramo. Sad su obaveze udvostručene, ćerka je još mala, pa mora više pažnje njoj da se posveti… Ubrzo posle dece zaspim i ja. Moj život je dosadan za medije – izjavio je Dušan jednom prilikom.

Izvor: story.rs