Ovo je ćerka Dragice Radosavljević Cakane: Retko se pojavljuje u javnosti, živi van Srbije i kažu da je ista majka (FOTO)

Već više od dve decenije, naša popularna pevačica Cakana uživa u braku sa svojim suprugom Nebojšom Negićem. Iako svoj privatni život ne želi da deli previše, malo je poznato da je pre sadašnjeg supruga bila u braku sa izvesnim Borisom. Kao plod te velike ljubavi došla je ćerka Dragice Radosavljević Cakane, a pevačica je Mariju odgajala daleko od očiju javnosti.

Vezi sa Borisom prethodila je interesantna priča. Pevačica je nakon završetka srednje škole otišla da poseti sestru u Makarsku, gde je Boris radio na Institutu Juroslav Čeh. Proveli su svega nekoliko dana zajedno, a Cakana mu je tada obećala da će mu se javiti kada dođe u Beograd da studira.

Pošto su vezu krili krili od svih, u jednom trenutku ona je poslala pismo majci, u kome joj iskreno govori da je u srećnom odnosu sa Borisom i da želi da se uda za njega.

Zaplet se dogodio kada je to pismo pronašao njen otac koji nije odobravao tu vezu, kako su mediji preneli, ali je ljubav u ipak pobedila. Venčali su se u krugu porodice i prijatelja, a nakon dve godine braka rodila se ćerka Dragice Radosavljević Cakane za koju mnogi govore da neverovatno liči na majku.

Ona joj je bila veoma posvećena,sa ćerkom je provodila svaki trenutak, a kako je jednom prilikom rekla, i Boris je bio brižan i pažljiv otac. Međutim, njihovi odnosi su zahladeli, te su doveli do kraha braka, ali su ovi bivši supružnici ipak ostali u dobrim odnosima.

Ona nije zainteresovana za javni život, za razliku od svoje majke, iako je završila muzičku školu, odsek solo pevanje i violina. Danas je udata žena i ima troje dece, sina i dve ćerke, a sa porodicom živi u inostranstvu. Kako je Cakana rekla, Marija se fantastično slaže i sa decom njenog sadašnjeg supruga, te iako žive na različitim adresama, trude se da praznike provode zajedno u krugu porodice.

Izvor: story.rs