Ovde živi poznati doktor Nestorović: Velelepna vila ne može biti luksuznija, a evo ko ga je ispred dočekao

Bašeg poznatog doktora, pulmologa Branimira Nestorovića, ekipa jedne emisije usnimila ga je ispred kuće u kojoj živi u Obrenovcu, nadomak Beograda. Reč je o luksuznoj vili koja se prostire na više stotina kvadratnih metara.

Ovaj poznati pedijatar ima i veliko dvorište koje je uređeno besprekorno i u kojem, kako on često kaže, voli da uživa sa komšijama i prijateljima tokom toplih, sunčanih dana. Doktor Nestorović vozi „Mazdu cx-5“, kola koja su upečatljivog dizajna i crvene boje, pa se svi okreću za automobilom ovog doktora, a gepek njegovog automobila skoro je uvek pun.

Ovog lekara, kojeg mnogi obožavaju, završio je studije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1979. godine. Doktorirao je na istom fakultetu 1985. godine s disertacijom iz uže naučne oblasti pedijatrije i alergologije sa naslovom „Polenska alergija u dece“.

Bio je redovni profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i načelnik Službe pulmologije i alergologije Univerzitetske dečje klinike „Tiršova”, neposredno pre nego što se penzionisao.

Izvor: mondo.rs