Ovde Mašan Lekić uživa sa novom porodicom: Vikendica na Zlatiboru okružena borovima – Enterijer u etno stilu (FOTO)

Iako je odrastao u Beogradu, Mašan Lekić i danas pamti detinjstvo kada je mnoge dane provodio na Zlatiboru, u kući koju su njegovi baba i deda po majci, Đorđa i Mile Timofejev, podigli 1984. godine.

Sa mnogim drugovima koje je tada upoznao i dalje je u kontaktu, a budući da svaki slobodan trenutak koristi da ode u taj kraj, često se i viđaju.

Otkako je u vezi sa Krisitinom Nikolić, popularni televizijski autor mnogo više vremena provodi u Dobroselici, mestu 12 km udaljenom od centra Zlatibora, gde uživa u miru i tišini.

Porodična vikendica, koju je svojevremeno izgradio Kristinin deda, okružena je stoletnim borovima. Naslednici su je renovirali i uredili u etno stilu, a imanje je dobilo naziv Milićeva ruža.

„Kristinin deda Milić bio je divan čovek, imao sam zadovoljstvo da ga upoznam. Ovo mesto se po njemu zove Milićeva ruža. On je svoju unuku zvao “Ružo moja”. To mu je bilo najdraže cveće. Jednom se dogodilo, kad je Kristina bila mala, da je pala i ubola se na ruže. Tada ih je sve isekao“, ispričao je Mašan Lekić.

Tom prilikom pokazao je i unutrašnjost kuće, u kojoj su sve prostorije rađene u drvetu i odišu toplinom doma. Pošto su prijatelji, kada bi im dolazili u goste, oduševljeni ambijentom želeli da ostanu još, Mašan i njegova supruga su odlučili da kuću komercijalizuju, pa u njoj sada mogu uživati svi koji su željni netaknute prirode.

Mašan Lekić tokom letnjih dana na ranču ima i konje, ali kaže da je najlepše zimi, kada sve zabeli, a tišinu poremeti samo šum borova.

Izvor: hellomagazin.rs