Ovako izgleda porodični dom Maje i Dragana Bjelogrlića: Isplivala slika koja pokazuje luksuz kakav niste ni sanjali (FOTO)

Jednom prilikom, naš poznati glumac Dragan Bjeloglić, otkrio je neke detalje iz privatnog života, a između ostalog i da je suprugu Maju posle samo dve nedelje poznanstva odveo pred porodičnu kuću u banatskom selu Baranda, kao i to da je već tada znao da će njihova ljubav trajati večno.

Kako stvari stoje, nije se prevario, te ovaj bračni par skoro više od dvadeset pet godina uživa u ljubavlju ispunjenom braku. Osnovali su svoju porodicu ovde u našoj prestonici, te zajedničkim snagama odgajali sina Alekseja i ćerku Miu. Za dom Dragana i Maje Bjelogrlić možemo da kažemo da odiše toplinom, a po svemu sudeći u njemu vlada i pozitivno raspoloženje.

Naime, glumac je na društvenoj mreži „Instagram“, objavio sliku kojom je po prvi put otkrio delić atmosfere iz svog doma, te mnogi komentarišu kako je kuća u kojoj žive Dragan i Maja Bjelogrlić prava oaza za uživanje u kojoj su i te kako dobrodošli mnogi njihovi prijatelji.

Glumac je oko sebe okupio svoje bliske prijatelje i kolege kako bi u prelepoj atmosferi dogovorili još jednu saradnju, te se svojim pratiocima pohvalio da je sve proteklo po planu. Ovi vrhunski glumci na čelu sa proslavljenim Bjelom osvojili su mnogo lajkova, te je pratiocima za oko zapao njegov prostran i sa stilom opremljen kutak.

U luksuznom domu Dragana i Maje Bjelogrlić preovladavju zlatne nijanse, i u potpunosti je uređen sa ukusom, pa možemo da pogađamo da je završni pečat enterijeru dala nežnija glumčeva polovina. Stilski nameštaj, elegantne draperije neki su od detalja, međutim tu je i prelepa jelka koja je ukrašena u punom sjaju, pa možemo zaključiti da se porodica posebno raduje praznicima koji su nam pred vratima.

Izvor: story.rs