Otkriveno zbog čega je Argentinac bacio dres Hrvatske u kantu: Objašnjenje je jednostavno – Imao je dobar razlog

Argentina je pobedila Hrvatsku u polufinalu Mundijala sa 3:0, a posle tog meča ponovo smo videli snimke iz svlačionice „gaučosa“ i opet je dres protivnika bio u prvom planu. Nakon što je čuveni bokser Kanelo Alvarez zapretio Mesiju nakon što je video meksički dres na podu svlačionice, delovalo je da su Argentinci bacili dres Hrvatske u kantu za smeće.

Na snimku koji je Paulo Dibala podelio na tiktoku videlo se kako baca dres u jednu kantu, ali se sada otkrilo i zbog čega je to uradio. Nije u pitaju nikakvo nepoštovanje, Argentinci su jednostavno pratili pravila svog ekonoma.

Naime, na kanti koja je stajala nasred svlačionice pisalo je da je to zapravo kanta za prljavi veš, pa je Paulo Dibala zapravo bacio dres svog rivala koji je dobio posle utakmice tačno tamo gde i treba da stoji. Trenutak o kome se mnogo spekulisalo, možete pogledati OVDE.

Argentinci su protiv Hrvatske odigrali najbolji meč na prvenstvu i ubedljivo ih pobedili, a sada ih čeka finale i duel sa Francuskom u nedelju od 16 časova, dok će se komšije boriti za treće mesto na svetu.

Izvor: mondo.rs