Otkriveno šta radi Anastasija dok je Gudelj u karantinu: Svi gledaju slike Cecine ćerke i pitaju se da li je moguće

Iako su samo sedam meseci u vezi, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj gaje vrlo čvrst, stabilan odnos koji do sada uspešno odoleva preprekama. Na dobre temelje od samog starta, po svemu sudeći, uticao je život na dve adrese zbog kog su pevačica i fudbaler već na početku jedno prema drugome morali da pokažu privrženost, poštovanje i poverenje.

Sada kada se Nemanja Gudelj u Kataru bori na terenu zarad bodova u korist Srbije naprosto očekivalo da će mu Anastasija iz lože biti podrška, što i jeste tako.

Nekoliko dana pre prve utakmice naše reprezentacije Anastasija Ražnatović otputovala je sa prijateljima u Katar, a kako zbog karantina i drugih zabrana nije mogla vreme provoditi sa Nemanjom ona se bacila u provod u ovoj prelepoj zemlji.

Najpre je obišla šoping molove, plaže a potom se otisnula u pustinju gde je napravila par predivnih fotografija. Jahala je kamile, vozila se džipovima po peščanim dinama a čitavo iskustvo prenela je putem društvenih mreža i sa svojim pratiocima.

Danas, kao i sve ostale izabranice drugih fudbalera Anastasija je ipak ostavila zabavu po strani, i na tribinama s velikom pažnjom pratila utakmicu i slala podršku reprezentaciji Srbije.

Izvor: story.rs