Otkrivena velika istina o Milanu Miloševiću: Sada se zna na šta troši sav zarađeni novac (FOTO)

Voditelj Milan Milošević glavna je tema raznih priča zbog svog specifičnog stila odevanja. Kada se pojavio u superfinalnoj noći u šljokičastom odelu, svojim svečanim stajlingom gledaoce je ostavio bez reči. Veliku pažnju su tada privukle i njegove šljokičave cipele, koje su rađene samo za njega. Milan važi za osobu od stila i uvek zna kako da privuče pažnju na sebe, a tako je bilo i pre par dana.

Milan je više puta isticao da je veliki ljubitelj mode, a danas je i objavio svoj cipelarnik. Kako se on nije javljao ekipi Espresa, pitali su njegovog prijatelja sve u vezi ovog famoznog cipelarnika koji je prepun unikatne obuće.

„Jao, pa o tome bih mogao da vam pričam par sati, Milan je lud za obućom! Cela jedna prostorija je samo za njegove cipele, patike, papuče, čizme… Baš je lud za tim. Verovatno ima oko 300 pari obuće, jednom smo brojali, ali se računica izgubila jer on stalno daje obuću koju ne nosi, kako komšijama tako i ljudima kojima je potrebna. Ma, to nije ni stara obuća, nego on stalno nešto kupuje novo, pa ne stigne da nosi, sve je nošeno jednom ili dva puta. On baš čuva obuću, pa videli ste kako izgleda cipelarnik“, otkrio je Milanov prijatelj za „Espreso“ pa dodao:

„One cipele za finale je tražio specijalno da budu napravljene za njega jer je hteo da se slažu uz odelo. Ceo je bio u šljokicama, a to je Milan, sve mu dobro stoji, on zna da nosi te kombinacije. Sve pare potroši na modiranje, tek da mu vidite i garderober“, otkrio je Milanov drug.

Izvor: espreso.co.rs