On nije bio svestan sa kim se zabavlja, ja sam mnogo opasna žena: Jovana Jeremić o odnosu sa Vojislavom

Najpoznatija voditeljka u Srbiji Jovana Jeremić iznanadila je javnost baš kada niko nije očekivao. Ona je objavila da se razvodi od supruga Vojislava Miloševića.

Jovana i Vojislav proveli su četiri godine u braku, a imaju i ćerkicu Leu. Njihova veza je od početka bila turbulentna.

Naime, pre venčanja pričalo se kako je Vojislav prevario Jovanu, ali ona je prešla preko toga.

„Moja majka je „krivac“ za naše poznanstvo i brak, s obzirom na to da je ona strastveni gledalac „Parova“. Ona je meni uvek sugerisala da postoje devojke koje su dobre, obrazovane i visprene kao, na primer, Jovana, a zvala me je jednom prilikom i da je vidim na TV-u. Kada je trebala da ode u penziju, želeo sam da je iznenadim, ali nisam znao šta da joj kupim jer ona zaista ima sve. Onda sam se setio da bi majka uživala da bude u društvu svoje zvezde Jovane Jeremić. Kontaktirao sam je, predstavio se ko sam, i objasnio joj da su moje namere striktno poslovne, odnosno da je upoznam sa majkom, kako bi uživale u večeri. Jovana je odmah prihvatila poziv i bila je veoma profesionalna“, izjavio je jednom prilikom Vojislav.

Jovana je izjavila kako je on nakon tog događaja prvi nju kontaktirao.

„On nije bio svesan sa kim se zabavlja, ja sam mnogo opasna žena. Obnovili smo celu priču, trebalo je vreme samo da sumiramo utiske. Lako je uništiti nešto ali treba naći pravu ljubav. Mene treba izdržati. Ja tada nisam mogla da verujem da se on meni nije javio na telefon, on koji je zeznuo stvar.“

Izvor: espreso.co.rs