Omiljeni tragač Žarko ima zanimljivu životnu priču: Oca nije stigao da upozna, a njegovo srce već 7 godina pripada lepoj Jeleni

Žarko Stevanović je kao učesnik Potere odavno stekao naklonost publike. Šarmantan i neposredan, besprekornog znanja, omiljen je tragač kako publici tako i takmičarima.

Međutim, Žarko ne bi postigao ovakav uspeh bez podrške porodice, a pre svega devojke Jelene sa kojom je u vezi od 2015. godine.

„Upoznali smo se na „Bir festu“, tačnije na koncertu grupe „Legende“. Uz dužno poštovanje svemu što su postigli, moram da kažem da nikada nisam voleo njihovu muziku, za razliku od Jelene. Ona je slušala taj koncert od početka, dok sam ja došao na samom kraju, u trenutku kada je Ivan Milinković predstavljao članove benda. Dok su svi aplaudirali ja sam dobacivao „ua“. (smeh) Počeli smo da pričamo i odmah smo se „skontali“. Nekoliko dana kasnije stupili smo u vezu i ostali zajedno do danas“, ispričao je Žarko u jednoj emisiji.

„Moram priznati da mi moja devojka ne parira po kvizaškom znanju, ali daleko me nadmašuje u drugim stvarima, kao što su kuvanje ili matematika. Slobodno mogu da kažem da se nadopunjujemo, a to je obavezan deo svake veze“, iskren je Žarko.

Žarko je odrastao u naselju Veliki Mokri Lug, sa majkom, deset godina starijom sestrom i bratom. Oca nažalost nije stigao da upozna, s obzirom da je napustio ovaj svet dva i po meseca pre nego što se Žarko rodio.

Izvor: hellomagazin.rs