Oliverova udovica i sin bi mogli ostati na ulici? Milena ispričala šta se dešava sa stanom u Mitrovici – Ovo su sva njegova deca (FOTO)

Milena Popović, udovica srpskog političara iz Kosovske Mitrovice Olivera Ivanovića, s kojim ima sina Bogdana, ispričala je gostujući jutros na televiziji šta se dešava sa sa ostavinskom raspravom i stanom u kojem je, u tom gradu, živela s Oliverom i dobila sina Bogdana.

„Istina je, u procesu je ostavinski postupak. Proces vodi sud u Leskovcu i nema uvid u stan na Kosovu. Oliver i ja smo ga zajednički stekli. Oliverova deca iz prvog braka žele da taj stan uđe u imovinsku raspravu“, priznala je Milena Popović Ivanović, i dodala:

„U lošim smo odnosima sa njima, nisu čestitali, ni došli ni na jedan Bogdanov rođendan“, rekla je iskreno Milena jutros u jutarnjem programu TV Prva.

Sada je problem u tome što naslednici zahtevaju da i taj stan bude deo ostavinske rasprave a sud nema uvid u katastar u Prištini.

„Ponudili smo kompromis za stan u Beogradu, da se odreknemo stana na Kosmetu u korist naslednika. Taj stan je za sina Bogdana, ne za mene“, objasnila je Milena.

Izvor: kurir.rs