Ognjen Amidžić opet staje na ludi kamen: Voditelj upoznao Minine roditelje – Evo za kada su zakazali venčanje

Voditelj Ognjen Amidžić uživa u skladnoj vezi sa koleginicom Minom Numanović. Njih dvoje otišli su i korak dalje, pa su počeli da žive zajedno, a sada domaći mediji pišu kako se voditelj uskoro i ženi.

Osim što rade zajedno koriste i svaku priliku da otputuju van Beograda kako bi uživali bez znatiželjnih pogleda ljudi.

Kako smo saznali, Ognjen je nedavno upoznao i Mininu porodicu koja živi u Novom Sadu i tada im saopštio da planira s njom da treći put stane na ludi kamen.

– Amidžić i Mina se slažu super i u avgustu će biti godinu dana kako su zajedno. Započeli su zajednički život u decembru i sve ide ozbiljnom pravcu. Međutim, kako je Mina rodom iz Novog Sada, Ognjen nije imao prilike da upozna njenu porodicu pa je to učinio nedavno. Oni su oduševljeni njim, najbitnije im je da je Mina srećna. Nisu još ugovorili zvaničan datum, ali o venčanju nekom intimnijem jesu razgovarali pa su iskoristili priliku i Mininoj porodici saopštili da će se u oktobru najverovatnije venčati – priča izvor blizak voditelju.

Inače, Mina Naumović ima svoj poseban segment u emisiji „Amidži šou“, koji se zove „Pazi mina“, a o njihovoj saradnji je pričao i popularni voditelj.

– Zanimljivije je i lepše kada radimo zajedno. Lepo funkcionišemo i dopunjujemo se, daje mi dobre ideje i veoma je kreativna. Mislim da će naredne sezone ona pokazati koliko je kreativna – rekao je Ognjen u emisiji „Premijera“.

Izvor: kurir.rs