Oglasio se poznati novinar: Miha zabrinuo ceo fudbalski svet, evo kako se Siniša Mihajlović oseća – svi smo uz njega

„Forca Siniša“ napisao je Klemente Mimun, poznati italijanski novinar, inače direktor TV stanice Tg5, vezano za Sinišu Mihajlovića.

Poruka direktora Tg5 Klementea Mimuna sugeriše da nema dobrih vesti o zdravstvenom stanju bivšeg trenera Bolonje, čak i ako nije bilo zvanične komunikacije dotične osobe ili njegove porodice.

Mihajlovićev poslednji javni izlazak datira od pre nekoliko dana, na predstavljanju knjige njegovog bivšeg trenera Zdenjeka Zemana, ali ni tom prilikom nije bilo reči o bolesti. Štaviše, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lacija i Intera bio je u dobroj fizičkoj formi.

Mimunove reči, pak, danas izazivaju uzbunu i mnogi na društvenim mrežama ga pozivaju da bude jasniji, ne izbegavajući polemiku:

„Ovakvi tvitovi nisu dobri. Vi ste poznati novinar sa 60.000 pratilaca. Trebalo bi da imate minimum odgovornosti. Ili obaveštavate ljude o tome šta se dešava ili izbegavate da pišete takve rečenice koje sve ostavljaju u neizvesnosti“.

Navijači i pristalice traže pojašnjenje:

„Šta se dešava direktore?“. I opet: „Pogoršano? Ne znamo ništa ovde u Bolonji“.

Dok neki ne praštaju alarmantni tvit i grme na čuvenog novinara:

Siniša Mihajlović je 2019. otkrio da boluje od lekemije.

– Ciklično radim veoma detaljne analize nakon što me je pogodila leukemija – izjavio je Siniša u vreme hospitalizacije, krajem marta prošle godine i dodao:

– Do nedavno je moj oporavak bio odličan, ali u poslednjim analizama su se pojavila zvona za uzbunu sa rizikom da se bolest ponovi. Moram da budem orpezan i da ne dozvolim da bolest ponovo uzme maha. Ovo je život, izmišljen je da bude iznenadnih uspona, krivina i rupa.

Izvor: kurir.rs