„Odeću poklanjam spremačici, cipele nosim 30 puta“: Milica Pavlović otkrila kako uvek uspeva da izgleda glamurozno

Poznata folk pevačica Milica Pavlović, jedna je od najstilizovanijih na domaćoj javnoj sceni, rekla je da voli da troši novac na garderobu, ali i ne preteruje u tome.

Takođe, ispričala je kako skupocene komade odeće prepravlja kako bi ih nosila više puta.

Kada je stajling u pitanju, Milica je otkrila da kao i svaka žena voli da se sređuje. Naglasila je da joj nije važno da stvari u kojima nastupa ili izlazi budu preskupe.

– Nadam se da ljudi znaju da lepo zarađujem i da, kao i svaka žena, volim da se doteram. Volim da kupim i najobičniju pamučnu majicu, farmerke… Ali kupujem i dva, tri puta sebi nešto skupoceno. Imam odgovornost, kao neko ko je na muzičkoj sceni, jer na neki način i „diktiram“ stil. Ako vidim dobre cipele u tri boje po 15 evra, kupim da imam za svirku. Nisam opsednuta, ali volim da potrošim. Ponašam se normalno u skladu sa tim kako zarađujem – rekla je Milica jednom prilikom.

– Za nove nastupe prepravljam komade odeće, žao mi je ako sam nešto „debelo“ platila. Prepravim suknju, skratimo rukave… Ako kupim cipele, nisam ih kupila da bih ih jednom samo obula. Sve cipele koje imam nosila sam najmanje 30 puta – rekla je Milica,te je otkrila da stvari iz ormara koje više ne nosi često poklanja svojoj spremačici.

– Poklanjam je veoma često. Dajem je svojoj spremačici, pa ona odnese svojim rođacima i podeli. Stalno poklanjam, ali najčešće njoj – rekla je pevačica.

Izvor: kurir.rs