Objava sa Tvitera podigla buru na društvenim mrežama: Svekar i svekrva iz Srbije šokirali bivšu snaju poklonom koji su joj dali

Oduvek su odnosi između svekrve i snaje bili tema razgovora, i to bilo da se radi o skladnom ili čak neskladnom životu. Upravo zbog toga, jedan slučaj iz Srbije, privukao je pažnju korisnika društvenih mreža.

Na Fejsbuk stranici „Mudrolije sa Tvitera“ pojavila se navodna ispovest jedne tviterašice koja je napravila pravu buru na društvenim mrežama. Naime, ona je opisala detalj iz života svoje prijateljice, koja je navodno dobila stan od svekra i svekrve.

„Drugaričini bivši svekar i svekrva kod notara otišli i prepisali joj stan i napisali na papiru „Bivšoj snaji za svu ljubav i poštovanje.“ U pogrešnom sam redu bila za svekra i svekrvu – stoji u objavi.

U poetku je bilo onih koji nisu verovali u ovo što stoji u objavi, a samim tim i u ljubav između svekrve, svekra i snaje.

„Ovo se ili nije desilo, ili svekar i svekrva imaju stanova na bacanje“, komentarisao je jedan od korisnika ispod objave.

Ipak, mnogo je više komentara bilo, koji su vezani za same odnose unutar porodice.

„Možda i meni moja bivša svekrva nešto prepiše, barem jednu kuću“ , napisala je jedna korisnica.

Druga je kroz sarkazam podelila šta je onda dobila od svekrve.

„Ja sam od moje dobila samo štitnu žlezdu“, kratak je komentar.

Ipak, najveći broj komentara žena bio je o tome kako kao supruge, od svojih svekrva nisu uspele da dobiju ni čokoladu ili cvet, a kamoli stan ili neku drugu nekretninu.

Izvor: blic.rs