Novi detalji razvoda Jovane i Saleta: Cvetković pokušavao da spase brak, ali Pajićeva insistirala na razvodu

Pre nekoliko dana u Srbiji je odjeknula vest o razvodu estradnog para Jovane Pajić i Aleksandra Cvetkovića poznatijeg kao Sale Tropiko. Dosta se spekulisalo o razlozima njihovog razvoda, ali po svemu sudeći izgleda da je došlo do bračne krize.

Kako se saznaje Sale se do zadnjeg dana borio da prevaziđu tu krizu, čak je poslao Jovanu kod psihoterapeuta, ali nakon nekoliko seansi ona je ipak odlučila da se razvedu.

„Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost“, rekla je Jovana.

Ubrzo se oglasio i pevač Tropiko benda:

„Kao što je i Jovana rekla, tačno je i apsolutno nema mesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, uvlačenju dodatnih ljudi i izmišljenih događaja u sve ovo, jer je cela ova priča i odluka samo naša, kao što je bio i naš brak od samog početka. U skladu sa pomenutim, zbog mira i normalnog odrastanja naše dece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na ovu temu. Hvala na razumevanju“.

Izvor: mondo.rs