Nova devojka Novakovog brata Đorđa progovorila o porodičnom životu Đokovića: Otkrila i u kakvim je odnosima sa Jelenom

Nakon što su voditeljka Saška Veselinov i Đorđe Đoković otpočeli vezu pre godinu dana, niko nije ni slutio da će se njihova ljubavna priča brzo razvijati, o čemu svedoči činjenica i da je Saška upoznala celu porodicu Đoković.

„Novaka sam brzo upoznala i njegovu Jelenu i decu, predivni su ljudi. On je čovek koji je broj jedan u svetu, a kada je sa svojom porodicom, on je jedan Novak Đoković, sin Dijane i Srđana i brat Marka i Đoleta. Ima divnu energiju, širi pozitivne misli i ne štedi u tome. Oni su svakako uz Noleta. Neprestano se čuju, ne znam koliko su deca upućena u sve to. Tara je veoma mala, Stefan je jako pametan dečak, moguće da je nešto shvatio, ali ja nemam te informacije. Svi se trudimo da damo podršku Novaku“, objasnila je Saška.

Osim što je otkrila koliko je bliska sa Đokovićima, Saška je otkrila kakav je njihov porodični život:

„Smatram da svako ko neguje prave vrednosti i voli taj porodični život, da im je porodica Đoković asocijacija za ljubav, slogu, poštenje. Svakodnevno sam sa njima, oni nisu od onih koji bi pravili fejk situacije. Nikada nisu u fazonu „daj da okačim sliku“. Oni to sve rade tajno, a uvek su zajedno. Stvarno žive ljubav“, rekla je devojka Đorđa Đokovića.

Po svemu sudeći, porodica Đoković je lepo prihvatila atraktivnu voditeljku Sašku Veselinov. Kako tradicija nalaže, i Đorđe je upoznao Saškinu porodicu, te se njihova veza razvija u ozbiljnu priču.

Izvor: story.rs