Nije mogla više da ćuti: Milena Vasić se slomila i sve priznala – „Tužna sam..“ (FOTO)

Otkad je sklopljen brak između Milene Vasić i Juga Radivojevića  pod budnim okom je javnosti. Njihova ljubavna priča nikoga nije ostavila ravnodušnim, a počela je pre više od 20 godina. Međutim, život ih je nakon toga razdvojio, na neko vreme. Svako je pošao svojim putem, Milena se udala, a Jug oženio.

Sa nekadašnjim bračnim partnerima dobili su decu – Jug sina Vuka, a Milena ćerku Lanu i sina Nikolu, ali sudbina ih je opet spojila i kada su se oboje razveli, obnovili su svoju ljubav.

Brak Milene Vasić i Juga Radivojevića sklopljen 2014. godine dodatno je učvršćen dolaskom zajedničkog sina Lava.

– Naš moto je „All we need is love“. Mislimo da sve može da se prevaziđe ako postoji ljubav. Činjenica je da su ljudi postali manje tolerantni i strpljivi, da su vrlo samoživi. Na to je uticao i kvalitet života. Standard je danas veoma loš i ne mogu da tvrdim da donekle nije tačna replika iz jednog filma, koja glasi „nije sve u ljubavi, ima nešto i u lovi“. Ali, suštinski, zajednicu muškarca i žene samo ljubav može da održi. Inače, imamo još jedan kućni hit – „Baby love“. Tako je naš sin i dobio ime, jer se „love“, čita kao lav“ – rekla je jednom prilikom glumica.

Kao i u svakom emotivnom odnosu i kod glumice i njenog voljenog postojali su usponi i padovi, pa je i brak Milene Vasić i Juga Radivojevića česta tema o kojoj se priča, piše i nagađa. Jednom objavom je sada dramska umetnica zaintrigirala sve, pa ih je navela da se zapitaju da li je kod njih nastupila kriza:

– Ima divan klip sa Desankom Maksimović kada ona kaže: „Mene svi pitaju, eto ti si tako vesela i smeješ se?“ A ona kaže: „Ja sam samo lepo vaspitana, inače ja sam tužna“- rekla je glumica u jednom intervjuu objašnjavajući kako gleda na ovu emociju:

– To se zove u hrišćanstvu radosna tuga – kada si svestan i problema i nedaća i greha, ali se raduješ što će to da prođe – rekla je MIlena koja po svemu sudeći svaku tugu prevazilazi lako, jer najveću podršku i neizmernu ljubav dobija upravo od supruga.

Izvor: story.rs