Ni estrada, ni crkva: Milan Stanković doneo neočekivanu odluku – Pokreće biznis, biće ortak sa poznatom pevačicom

Pevač Milan Stanković nedavno se vratio u Srbiju iz Hilandara, gde je proveo izvesno vreme pomažući bratstvu pomenutog manastira.

Nakon što je od igumana manastira dobio blagoslov da može da se vrati u rodnu zemlju, pevač, koji se povukao iz javnog života, nije gubio vreme već se odmah bacio u potragu za zemljištem koje želi da kupi. Milan u poslednje vreme ima nameru da se bavi poljoprivredom, a posebno hoće da se posveti uzgajanju organskog povrća.

U ovom biznisu Milan neće biti sam, pa se za pomoć obratio svojoj dugogodišnjoj prijateljici i koleginici Vesni Zmijanac.

Milan je tokom boravka u Hilandaru jedno vreme s monasima i iskušenicima radio i poslove koje imaju veze s poljoprivredom. On se oduševio kad je video kako se manastirska bratija uz molitvu posvetila uzgajanju povrća, pa je i sam želeo da se bavi ovim u svojoj zemlji. Čim se vratio u Srbiju iz Grčke, on je uz pomoć svoje drugarice Vesne počeo da traži obradivu zemlju, koja će biti pogodna za povrće koje želi da uzgaja“, otkrio je izvor blizak pevaču.

„Zmijančevoj se jako svidela ova njegova ideja i apsolutno ga je podržala. Po svoj prilici, njih dvoje će se i uortačiti, pa nije nemoguće da od cele te priče naprave biznis s proizvodnjom hrane od organskog povrća koje bi sami gajili. Milan je već pogledao nekoliko pogodnih lokacija u Vojvodini, od kojih mu je zapala za oko jedna kod Sombora. Vesna pak navija za Šumadiju i traži njive po tom kraju, u blizini njene kuće na Bukulji, gde i sam Milan često provodi slobodno vreme“, završava gore pomenuti izvor.

Izvor: espreso.co.rs