Neočekivani problem pomutio sreću zbog Bogdanine trudnoće: Veljko besan – Oglasio se i ispričao šta se dogodilo

Tek što su obelodanili da čekaju drugog sina koji će poneti neobično ime Krstan, počeli su problemi Veljka Ražnatovića i njegove supruge Bojane. Sin folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović našao se u neprijatnoj situaciji koja je čitavu porodicu podigla na noge.

Poslednja dešavanja toliko su potresla Veljka, da je morao da se oglasi na društvenim mrežama i sve objasni. Najmlađi Arkanov sin je nedavno doživeo neprijatnost kada mu je neko „ukrao“ identitet na Facebook-u i pod njegovim imenom pisao nešto što Veljku nikada ne bi palo na pamet.

U početku kada je to video, budući da sve javne ličnosti imaju fan stranice, sin estradne umetnice nije reagovao. Nažalost, problemi Veljka Ražnatovića zbog osobe koja se predstavlja kao on počeli su da se ređaju, te je odlučio da to preseče u korenu.

Na svom „Instagram“ profilu javno je raskrinkao dotičnog prevaranta:

„Fejsbuk nemam i profil VeljkoRaz je neka budala sa viškom vremena! Ko je u prilici neka prijavi, hvala!“, kratko je napisao Veljko Ražnatović.

Njegovi pratioci nadaju se da će administratori dotične mreže na vreme reagovati te da se problemi Veljka Ražnatovića neće ponavljati. Obzirom da njegova supruga ionako ima problema sa pritiskom u trudnoći, ovakvi problemi i stresovi joj zaista nisu potrebni.

Izvor: story.rs