Nema šanse da pogodite ko je na slici: Procurila fotografija poznate pevačice kada je bila beba (FOTO)

Retko koju poznatu ličnost javne scene imamo priliku da vidimo kako je izgledala kada je bila mala. Na društvenoj mreži instagram pojavila se slika devojčice sa svojom majkom, a mnogi su se zaprepastili kada su shvatili o kome se radi.

Kako vidimo u opisu objave, radi se o pevačici koja je bila popularna u Jugoslaviji tokom 80-ih i 90-ih godina prošlog veka, Vesna Zmijanac.

Ona na fotografiji ima kratku kosu, na sebi ima džemperić sa igračkom u obliku patkice u rukama, a kako vidimo postoji velika sličnost između nje i njene majke, koja se ogleda u sličnom obliku lica, u osmehu, u očima..

Folk pevačica Vesna Zmijanac je do sada izdala četrnaest albuma, šest singlova i nekoliko kompilacija.

Podsetimo, ona je gostujući na jednoj televiziji otkrila šta misli o nacionalnoj penziji.

– Nisam pratila, nisam ni zagledala zašto su oni zaslužili a mi nismo. Ali neka njih, ti koji dobiju nacionalnu penziju nemaju i neki drugi izvor prihoda. Mi još dobro radimo i mislim da ću do kraja mog života raditi jer drugačije ne mogu. Kada kažem neću više i ne mogu, onda budem kući 7 dana i razbolim se. Čim uzmem mikrofon u ruke i zapevam, meni nije ništa i to tako traje 3-4 dana do sledećeg pevanja. Što znači da pevanje leči.

– Ti koji primaju nacionalne penzije moraju da imaju zasluge. Da sam se bavila time sigurno bih je dobila i ja. Videla sam da za nju treba prema nekom spisku hiljadu i nešto koncerata, solistički što i ja imam. Mada ja to nikada nisam tražila, ja imam normalnu penziju što sam sama sebi uplaćivala. Dosta toga stiže sa mog Youtoube kanala, što mi je obezbedila moja ćerka Nikolija. – rekla je Zmijanac.

Izvor: kurir.rs