Nedeljni horoskop za period od 6. do 12. decembra: Bikovi previše troše, Škorpije nižu uspehe

Ovan

Sjajno ćete da se osećate tokom ove nedelje. Imate višak energije i pozitivniji ste nego inače. Bavite se sportom. Vreme je da finansije dovedete u red. Ukoliko vam se pruži prilika za put, iskoristite je. Što se ljubavi tiče, nije vam lako da se posvetite partneru. Slobodne očekuje poznanstvo na putu.

Bik

Ove nedelje ste veoma pozitivni i kreativni. Ipak, nije vam lako da dođete do dobrih rezultata. Potrudite se da sarađujete dobro sa drugima. Povećani troškovi su neminovni. Bilo da ste slobodni ili zauzeti ove nedelje ćete biti veoma strastveni i skloni flertu.

Blizanci

Previše obaveza stvara stres. Nije vam lako da dođete do napretka. Neka bliska osoba može vam dati dobar savet. Nađite vreme za sebe i za privatni život. Odlična je nedelja za nova poznanstva. Ako nešto nije u redu u vezi u kojoj ste, trebalo bi da razmislite da li vam to i dalje odgovara.

Rak

Dosta se brinete zbog problema na poslu. Nije vam lako da se fokusirate na radne zadatke. Budite prijatni prema kolegama – pokušajte da nađete zajednički jezik. Otvoreni ste za nove poslovne prilike. Budite otvoreni za novu ljubavnu priču preko posla. Zauzeti, odvojite više vremena za voljenu osobu.

Lav

Ove nedelje imate viška pozitivne energije, pa se odlično osećate. Sada je vreme da ugrabite dobre poslovne prilike. Kreativni ste i spremni za uspeh. Pozitivno utičete na voljenu osobu, a i ona na vas. Nije vam lako da se uklopite sa nekom zabavnom osobom u vašem životu.

Devica

Ove nedelje ste preosetljivi. Pokušajte da na poslu ne uključujete emocije, već budite praktični i racionalni. Potrudite se da izbegnete rasprave sa saradnicima. Neka osoba iz prošlosti može da se vrati u vaš život. Ako ste u vezi, veoma ste romantični.

Vaga

Obaveze vam ne padaju teško, sve ih izvršavate uspešno. Budite otvoreni za neku novu saradnju. Moguća je nova šansa za napredak na poslu. Potrudite se da date sve od sebe da budite prijatni prema kolegama. Kraći put je izvestan. Nije vreme za kupovinu kola ili telefona.

Škorpija

Veoma ste zadovoljni kako se sve odvija u vašu korist. Očekujte priliv novca. Prijatno ste iznenađeni uspehom koji postižete. Veoma ste otvoreni za neku saradnju sa strancima. Veoma ste romantični i skloni flertu. Moguć je početak neke nove veze sa zanimljivom osobom.

Strelac

Opterećuju vas neke porodične priče, pa tako preosetljivi niste u mogućnosti da se fokusirate na posao. Ne možete da završite sve što ste planirali jer ste preuzeli na sebe previše toga. Budite uporni i organizujte se bolje. Odlično se osećate u vezi. Ako ste slobodni, možete da upoznate neku novu osobu preko posla.

Jarac

Nije vam lako da završite sve obaveze koje vas čekaju. Sa svih strana osećate pritisak. Nije vam svejedno šta drugi pričaju o vama, pa se zato potrudite da imate odlične odnose sa kolegama. Moguća je neka avantura. Razmislite da li vam je to potrebno u ovom trenutku. Ako ste zauzeti, recite iskereno partneru šta vam smeta.

Vodolija

Uz pomoć kolega brzo ostvarujete ciljeve. Fokusirajte se na obaveze koje ne možete neko vreme da odradite sami. Budite prijatni prema drugima i napravite komromis. Odlično se slažete sa partnerom. Slobodnima nije lako da dođu do novog partnera, ali neka osoba koja vam je prijatelj može da poželi nešto više od toga.

Ribe

Osobe koje mogu da vam budu od pomoći su uspešnije od vas. Poslušajte savet bliskih ljudi i ne preterujte sa poslom. Budite prijatni prema kolegama, a neka pozitivna osoba koja nije iz vašeg mesta ili zemlje može da vam da dobru ideju za napredak na poslu. Posvetite se partneru. Ne zapostavljajte ga zbog posla. Izbegavajte rasprave. Ako ste slobodni, može vam se dopasti neka osoba iz drugog mesta.

Izvor: mondo.rs