Nedeljni horoskop od 21. do 27. novembra: Bikovi, izmirite dugovanja na vreme – Ribe pred raskidom

Ovan

Ovnovi će u ovoj sedmici imati jedinstvenu priliku da potpišu važan ugovor. Moguć je i službeni put u inostranstvo. Na ljubavnom planu, nalazite se u nedoumici, treba da se odlučite između dve osobe koje su vam ušetale u život. Napravite izbor što pre, jer ako prolongirate ovo „sedenje na dve stolice“, velika je verovatnoća da ćete ostati sami. Izbegavajte naprezanje i prekomerno vežbanje ako imate sklonost ka hipertenziji. Najbolji dani biće vam četvrtak i petak.

Bik

Na poslu su sve oči uprte u vas, očekivanja su velika i moraćete da se dodatno potrudite da ostvarite uspeh. Mogući su veći troškovi vezani za kuću. Moraćete da odrešite kesu. Ako ste nekome dužni, sada bi bilo najbolje da izmirite dugovanja. Ovaj period je veoma nepovoljan za one u dugoj vezi. Ušli ste u rutinu, dovoljno je jedno romantično veče da sve preokrene. Pazite se infekcija, vodite računa da ojačate imunitet i adekvatno se oblačite. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

Blizanci

Na poslu se dešavaju neke promene na koje vi nemate uticaj. Pritisak je veliki i bilo bi dobro da se „pritajite“, sačekate da vidite kako će se situacija odvijati. Najgore što možete da uradite jeste da forsirate svoje ideje. Loša nedelja za ljubav i izlive osećeanja. Mogući su nesporazumi i tenzija između vas i partnera. Ne budite tvrdoglavi i ne odbijajte partnerove želje. U suprotnom će biti ozbiljnih problema u vezi. Pazite da ne nazebete. Problemi sa bubrezima. Najbolji dani biće vam ponedeljak i sreda.

Rak

Smanjite očekivanja na poslu. Situacija nije povoljna za napredovanje. Očekuje vas jedna prilično „dosadna“ nedelja, rutinski poslovi koje inače ne volite i dosta sređivanja papirologije. Na ljubavnom planu imate utisak kao da ste se vratili korak unazad. Sa situacijom u kojoj se nalazite ste već ranije suočili. Izvucite pouku iz prošlosti. Mogući su problemi sa gastrointestinalnim traktom. Pazite na ishranu. Najbolji dani biće vam utorak i sreda.

Lav

Ako se bavite kreativnim poslovima, ovo je izuzetno povoljna sedmica koja će vam doneti uspeh i napredak u karijeri. Očekujte i poboljšanje finansijske situacije kroz poznanstva sa ljudima na položaju. Slobodni će biti u prilici da upoznaju osobu koja će ih osvojiti na prvi pogled. Pustite da se stvari odvijaju svojim tokom i očekujte lepe trenutke. Izbegavajte stres, teške fizičke napore i burne izlaske. Treba vam je odmor. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

Devica

Pred vama je mirna poslovna nedelja bez većih trzavica. Zadatke obavljate sa lakoćom. Dobro je vreme za kupovinu nekretnina i ulaganje u iste. Neki članovi porodice će vam se obratiti za pomoć. U ljubavi je situacija napeta, moguće su „čarke“ i neslaganja oko običnih, svakodnevnih problema. Treba dosta napora i strpljenja da ove probleme rešite. Možda je trenutak da vezu podignete na viši nivo. Čuvajte se povreda i padova. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

Vaga

Ovo je sjajno vreme za kratka poslovna putovanja, uspostavljanje novih kontakata, prepisku i pregovore. Imate dobre ideje a sada vam se pruža prilika da kroz nova poznanstva te planove i ostvarite. Moguće je poznanstvo sa zanimljivom osobom na nekom događaju, svečanoj večeri. Period je odličan za ljubav i komunikaciju sa suprotnim polom. Prosto ste neodoljivi, zračite neverovatnom energijom. Čuvajte se prehlade. Osetljiva su vam pluća. Najbolji dani biće četvrtak i nedelja.

Škorpija

Period je povoljan za ozbiljna finansijska ulaganja, posao kojim se bavite ima veliki potencijal. Ne plašite se troškova, isplatiće vam se na kraju. Očekuje vas prijatno iznenađenje od člana porodice. Grupno slavlje je na pomolu. Osobi koja vam se dopada priredite iznenađenje, napravite prvi korak. Očekuje vas svetla budućnost. Škorpije u vezi takođe će se radovati poklonima. Ovaj period je rizičan za one sklone alergijama. Najbolji dani biće sreda i subota.

Strelac

Razmislite o trenutnoj poziciji. Rutina vam ne prija, možda je vreme za neki novi projekat ili čak promenu posla, nedostaje vam izazov. Vreme je da se Strelčevi probude, potreban vam je podstcaj da se trgnete i ponovo osetite „svoji“. Dobar je period za nove susrete, kao i ažuriranje davno uspostavljenih veza. Ako ste skloni hipertenziji, budite oprezni i snizite krvni pritisak na vreme. Najbolji dani biće ponedeljak i petak.

Jarac

Budite mudri ove nedelje. Ne trčite pred rudu, sačekajte najbolji trenutak za realizaciju svojih planova – uskoro će doći. Napetost koju osećate na poslu prelićete u ljubavne odnose. Ne krivite partnera za svoje nervoze. Nije najbolja nedelja za ljubav, generalno. I slobodni Jarčevi osećaju kao da stalno udaraju o isti zid. Promenite pristup. Pazite se povreda zgloova. Najbolji dani biće utorak i petak.

Vodolija

Probajte da budete korak ispred kolega i osoba koje vam zavide na uspehu. Pratite novitete u polju vašeg posla i ne pričajte drugima o svojim planovima. Odličan je period za nova poznanstva i nove romanse. Ali bračni odnosi su ove nedelje u krizi, ključno je da razbijete rutinu. Neke Vodolije će se upustiti u tajne veze, neće odoleti izazovu. Osetljive su vam oči i nervni sistem. Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

Ribe

Ove sedmice imaćete nepredviđene troškove. Moguće je da će se pojaviti prilika da uložite novac u neki posao. Ali, ne očekujte da ćete brzo videti rezultate. Budite strpljivi, isplatiće se. Zaokupirani ste karijerom i zapostavili ste ljubav. Ako ste tek započeli vezu, moguć je kraj romanse. Tokom ovog perioda, morate biti strpljivi i ne donositi nagle odluke. Povedite računa o ishrani. Ne prija vam ova kilaža. Najbolji dani biće sreda i subota.

Izvor: mondo.rs