„Neću da patetišem, znam da to ne voliš“: Supruga ubijenog Stefana oprostila se od njega dirljivom porukom

Stefan Nedeljković (31) koga je života lišila tzv. Kosovska policija u oružanom okršaju u Banjskoj, ostavio je iza sebe tri ćerkice i suprugu.

Supruga Stefana Nedeljkovića se oprostila od njega dirljivim rečima.

„Još čekam da me neko probudi iz ovog košmara… Čekaću jutro. Neću da patetišem, znam da to ne voliš. Nadala sam se do poslednjeg trenutka da ćeš izaći iz te začarane šume, kao pobednik. Jer ti to jesi, naš SUPERHEROJ zauvek, sa osmehom koji je svakome ulepšavao dan. Bio si najhrabriji čovek kojeg znam, najvećeg SRCA koje nikoga nije ostavilo, čak ni u borbi za sopstveni život, i koje te je dovelo do samog kraja našeg ovozemaljskog putovanja… Uvek ćeš biti najbolji tata na svetu, i živećeš kroz njih u svakoj sekundi, svakom minutu i satu. Neka ti Bog podari carstvo nebesko. Neka te anđeli čuvaju, a ti čuvaj naša 3 čuda i mene odozgo, i daj nam samo delić snage koju si posedovao… Volimo te i živećeš dok god kuca i naše srce!“, potresnim rečima oprostila se hrabra žena od svog supruga.

Meštane Zvečana slomila je ova tragedija i kažu da su mladi životi oduzeti zbog nepravde i terora koji više nisu mogli da trpe.

„A pogotovo oni mladi, željni samo da žive slobodno, da su svoji na svome. Stefan iz Zvečana je otac troje dece, tri maloletne devojčice i iz imućne je porodice, a u napadu mu je ranjen i rođeni brat“, pričaju Zvečanci sa suzama u očima.

Izvor: alo.rs