Nataša Bekvalac otkrila detalje: Poslednji razvod me je koštao 600 evra

Pevačica Nataša Bekvalac otvoreno je pričala o izazovima s kojima se suočavala u godini na izmaku. Pevačica se osvrnula i na svoje bivše partnere…

Na kakve si reakcije naišla otkako si otvoreno priznala da redovno posećuješ psihijatra?

– Kod nas postoji dosta tabu tema o kojima bi trebalo otvoreno da se razgovara. Na sreću, pripadam onom delu civilizovane Srbije koji se ne meša u stvari u koje se ne razume. Tamo gde zapnem tražim pomoć, bilo da je reč o poslu, bilo da se radi o stvarima lične prirode.

Da li su bivši supružnici prokockali tvoje poverenje?

– Ne! Ti izbori su bili moje ogledalo u tom trenutku i to nije bilo do njih, već isključivo do mene.

A da li imaš velika očekivanja od muškaraca?

– Sada nemam nikakvih očekivanja, ni od muškaraca ni od bilo koga drugog jer kada imaš očekivanja, onda možeš da se razočaraš. Kada ne očekuješ ništa, onda ti sve dođe kao nagrada.

Izjavila si da ti muškarci ne prilaze. Zašto je to tako?

– Verovatno jer sam podigla standarde. Moram da vam ispričam jednu anegdotu koja se dogodila pre neki dan. Vraćali smo se sa jednog nastupa, moj menadžer, Kaća, devojka koja mi peva prateće vokale i moja sestra Tanja. Sve drugarice savetujem da se ne udaju, pa sam počela da vršim pritisak i na Kaću da je to glupo i da ne treba to da uradi… Tada se uključio moj menadžer i onako ljutito mi rekao da nije svaki brak loš, i da ja svakom muškarcu tražim manu. Pitao me je šta nudim muškarcima, a kroz šalu sam mu odgovorila da sam lepa, pametna, ostvarena, kućni tip… Tada me je pitao: „Ko je to rekao o tebi?“, i to me je odmah spustilo na zemlju.

Koliko si platila poslednji razvod?

– Poslednji razvod me je koštao 600 evra.

Tri puta si se udavala, ali ti nijedan brak nije uspeo. Da li to znači da si ti teška osoba?

– Ne davim i ne gušim svoje partnere, ali nisam nimalo lagana u odnosima.

Čuli smo da neki tvoji bivši muževi i dalje pate za tobom?

– Imaju i za čim da pate, zato što sam savršena.

Izvor: alo.rs