Nakon razvoda ponovo stali pred oltar: Danica i Lazar Ristovski nikad srećniji (FOTO)

Javnost je ostala pogođena vestima da su se Danica i Lazar Ristovski razveli nakon četiri decenije braka. Međutim jedan od poslednjih događaja na kojem su prisustvovali zajedno kao bračni par dogodio se pre tri godine i to na venčanju njihovog mlađeg sina Jovana.

Jovan se tada venčao sa dugogodišnjom izabranicom Ljiljanom, a upravo ovaj događaj se dugo opisivao kao jedan od najraskošnijih događaja 2019. godine.

Svadba njovog naslednika Jovana Ristovskog organizovana je u jednom elitnom beogradskom restoranu, a mladenačka tortu bila je na četiri sprata, a svirala je jedna od omiljenih pesama mladenaca „Can’t Take My Eyes Off You“. Tada je ponosni otac Lazar poručio pesmu „Oženismo i mlađeg sina Jovana našom lepom Ljiljanom“.

– Crkveno venčanje održalo se u kripti Hrama Svetog Save, a građansko kao i dalja proslava u jednom beogradskom restoranu. Našu dugogodišnju ljubavnu vezu smo krunisali brakom 10. avgusta 2019. godine, a slavlje je trajalo do ranih jutarnjih sati, uz muziku koja je savršeno svirala i još bolju atmosferu – napisao je sam mladoženja.

Izvor: story.rs