Najavila povlačenje iz medija pa oplela po koleginicama: „Ubeđuju javnost da su prepodobne i dame“

Kontroverzna voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o lažnoj slici koju plasira u javnosti, te usput prozvala pojedine koleginice. Jovana tvrdi da je bunt oduvek karakterisao.

„Uvek sam bila dama. Najviše onda kada sam se trudila da u javnosti to ne budem. To je odraz mog bunta i krika protiv hipokrizije morala u svetu i Srbiji“, rekla je Jovana Jeremić na početku, pa objasnila:

„Dok se mnoge moje koleginice trude da ubede javnost da su prepodobne i dame (baš me zanima što), ja sam sebe uvek predstavljala u gorem svetlu nego što je realnost. Jer, da znate istinu, još više biste me voleli, a ja ni sa ovim ovde ne znam kud ću i šta ću“, poručila je voditeljka putem društvenih mreža.

Jovana je inače, već neko vreme je u vezi sa vlasnikom pekarske industrije Draganom Stankovićem. Njih dvoje ističu da su jedno drugom najveće ljubavi, a ona je otkrila da će se neko vreme povući iz medija.

„Vikend sada počinje petkom. Gledamo se od sutra samo na Pinku. Jer RTV Pink je porodica. Za sve one koji nisu razumeli, povlačenje iz medija znači da me neće biti na drugim medijima u februaru, osim na mom poslu i mojoj fotelji za koju sam se krvavo borila i izborila. Mene u životu uspeh ne menja. Osim na bolje. Svim svojim kolegama sam dala sve što je bilo potrebno. Sada je meni potreban mir zbog svega što spremam u ovoj 2024.godini. RTV Pink je moja druga kuća. Moje utočište i moj beg od svega što sam preživela i pobedila u prošlosti. Moja sigurna i bezbedna teritorija. Moj azil. Zato se Pink voli i poštuje“, napisala je Jovana na svom Instagram profilu.

Izvor: espreso.co.rs