Na Srbiju zaboravi: Anu Ivanović žestoko kritikuju jer se nije oglasila o Novakovom slučaju

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović ovih dana na meti je korisnika društvenih mreža koji joj u komentarima ispod objava koje stavlja zameraju što se ne oglašava o situaciji u kojoj se trenutno nalazi Novak Đoković u Australiji.

Doduše, mnogo je aktivnih sportista koji se nisu oglašavali na najaktuelniju temu poslednjih dana u medijima. Novakovi saigrači iz reprezentacije takođe ćute, kao i Jelena Janković. Ipak, najveći trn u oku korisnicima društvenih mreža je Ana Ivanović.

Iako su se Novak i Ana na početku karijere intenzivno družili i zajedno igrali, ta bliskost je vremenom nestala. Ivanovićeva se posvetila porodici i nekim drugim poslovima, te retko komentariše događaje iz sveta sporta.

Ispod slike koju je Ana nedavno objavila počeli su da se ređaju negativni komentari i kritike na njen račun.

„Zašto ćutiš?“, „Sram te bilo“, „Oglasi se o Novaku“, „Ana čita neku socijalističku knjigu koja je dozvoljena“, „Samo uživaj, a na Srbiju zaboravi“, samo su neki od komentara nezadovoljnih ljudi. Među prozivkama se našlo i pitanje da li joj možda suprug Bastijan nije dozvolio da podrži Novaka.

U moru negativnih komentara našao se i poneki pozitivan, poput onih da ne moraju svi javno da istupaju i iznose svoje mišljenje.

Izvor: nova.rs