„Muškarčina neće dozvoliti da mu žena kupuje“: Mina otkrila koja mera je izrečena Nikoli nakon što ga je prijavila policiji

Pevačica Mina Kostić prijavila je bivšeg dečka, 19 godina mlađeg Nikolu, zbog navodnog maltretiranja. Ona je 17. januara rešila da podnese krivičnu prijavu u policiji protiv Nikole s kojim je bila u vezi nešto više od godinu dana.

Mina se sada oglasila za Telegraf, pa otkrila kako se oseća, ali i kakva je situacija sa bivšim partnerom.

„Ja sam dobro, a on me ne interesuje, blokiran je, želim mu sve najbolje. Policija je sve rešila, nema prilaska i to je to. Motiv sukoba nije prevara, jer ni on, ni ja nismo u tom fazonu. Neću da pljujem po nekome s kim sam ja bila, ali isto tako neću da trpim da me neko psihički maltretira, to je gore nego fizički, ali definitivno stop nasilju u bilo kom smislu. Ako ne možemo da idemo dalje, onda svako na svoju stranu i želim dobro svakome“, rekla je Mina, pa otkrila kakve joj je Nikola poruke slao.

„To su uvredljive poruke, ali ne želim da se spuštam u to blato, policija sve ima, oni imaju sve poruke u telefonu, ja sam to sve njima odnela i oni su videli. Šta reći, ja ću ipak da budem gospođa i da ostanem dostojanstvena. Komentari me ne zanimaju, niko neće da pokupi svoje đubre ispred kuće, nego će da vode tuđe živote i da komentarišu, u svakom slučaju hvala svim novinarima, kolegama i ljudima koji mene vole što su uz mene“, ispričala je pevačica.

Kostićeva je dodala da je on pokazao svoje pravo lice.

„Meni je žao što je došlo do toga, ali dešava se. Ja nisam neko ko želi da se svađa, nikad ni sa kim nisam bila iz interesa, to svi znaju. Njega neću uopšte da komentarišem, da ne pričam koliko sam mu pomagala, on sve neće, a kad mu kupiš naravno da uzme, ti ako si muškarčina, ti nećeš da dozvoliš da ti žena kupuje, još ja njemu da pomažem, on da me maltretira, a ja da ćutim i da ga volim. On je pokazao svoje pravo lice, jednom kad uradi tako nešto, nema tu života, a to što sam ja nastavila i mislila neka proći će, nikad neće proći. On je pravio problem što ja idem da radim, mislim priča horor“, ispričala je Mina, te dodala:

„Samo želim da kažem svim ženama da je Bog svakome dao život da živi i da bude slobodan, da bude pošten i iskren, a da te neko maltretira psihički ili fizički ne daj Bože, to ne treba niko da trpi. Stop nasilju nad ženama i muškarcima“, poručila je Mina Kostić.

Izvor: telegraf.rs