Moka potvrdio vezu sa 25 godina mlađom ženom: Tamara je poznata umetnica i tetka fudbalera kog svi znate

Kažu da ljubav ne poznaje granice ni godine, a to misli i legendarni košarkaš Moka Slavnić. Naime, on je upravo potvrdio da je u poznim godinama pronašao ljubav svog života.

„U 74. godini sam u raju. Ne želim više da pravim greške, našao sam nešto i pitam se kako je ona to mene našla. Ona je jedna viđena i poznata dama. Kažem joj da su me i druge volele, ali ona to čini snažnije, drugačije i koloritnije. Njoj prija što brine o meni, ja to cenim. Razume me. Ona je solista Narodne opere u pozorištu, gde meni da dopadne takva diva. Jedna od stvari koja me je kupila kod nje je ta što je ona odmah skočila da se uplati Zvezdanovoj majci boravak u domu. Ona je godinu dana starija od Zvezdana. Malo mi je krivo što između nas nije razlika 30 godina“, ispričao je Slavnić.

Ubrzo potom otkriveno je da je devojka Moke Slavnića Tamara Niketić, operska pevačica i solista Narodnog pozorišta u Beogradu.

Tamara je rođena u Baru i potomak je slavnih predaka, koji su bili i ratnici i umetnici. Uporedo je završila gimnaziju i srednju muzičku školu u Podgorici, a u Beogradu Fakultet muzičkih umetnosti. Solista je Opere Narodnog pozorišta, gde je počela kao statista 2002. godine. Nakon što je izgubila brata počela je da piše pesme.

Ono što malo ko zna jeste da je Tamara tetka fudbalera Vujadina Savića.

„Marina Rajević Savić mi je sestra. Mislim da je njena porodica primer kako treba da izgleda prava srpska porodica. Vujadinu Saviću dođem tetka“, otkrila je Tamara, nova devojka Zorana Moke Slavnića.

Izvor: hellomagazin.rs