Mladi bračni par kupio autobus pa napravili kuću od njega, žive u njemu sa blizancima: Od FAP-a starog 40 godina stvorili pravi mali raj (VIDEO)

Anja i Strahinja upoznali su se, zaljubili, zavoleli pre 7 godina, a sad uživaju u porodici i svojim blizancima!

Možda ih se sećate, to su ono dvoje koji su pola Evrope obišli u žutom VW kombiju-lubeničaru iz sedamdesetih godina, koji su kupili za samo 1.000 evra…

Sredili su ga tako da su u njemu živeli čitavih godinu dana, putujući i obilazeći sva mesta koja su želeli da vide.

Međutim, kada su došla deca, i to još blizanci, oni su rešili da se skuće u nečem prostranijem pa je izbor pao na autobus! Putnički, FAP-ov, star 40 godina.

Naime, kad su se rodili mališani, prodali su „lubeničar“ i odlučili da štede, ali umesto stana, iz oglasa su kupili autobus koji je postao prostran dom od 25 kvadrata.

Dve i po godine su im bile potrebne da završe radove na svom lepotanu i činjenici da je, kako vele, „naš autobus postao kuća“.

„U ovoj završnoj fazi radova smo uveli vodu, pretapacirali 30 godinu staru ofucanu instrument-tablu, napravili trem za sve predstojeće dolce far niente trenutke, krovnu terasu za kafidžonce sa panoramnim pogledom na šumovita brda Maljena, uradili kompletan fejslifting limarije i napokon ga ofarbali.

„Na ovom klipu možete pogledati sve ove radove ili ako vam je smor da gledate radni proces, prešaltate odmah na 10min i pogledate before after i kompletnu turu kroz našu kuću“, poručuje ovaj nesvakidašnji bračni par.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs