Mirka Vasiljević pokrenula unosan biznis: Jedina u Srbiji osmislila neobične poslastice – „Ovo je nešto sasvim drugačije“

Mirka Vasiljević je postala poslastičarka. Glumica je sa drugaricom pokrenula biznis pravljenja torti i odlično im ide. One prave poslastice u obliku svežeg voća i zasad je Mirka jedina u Srbiji koja je osmislila ovako nešto u svetu slatkiša.

To je potvrdila i kada smo je pozvali za komentar i objasnila nam da joj je cilj da njeni proizvodi postanu popularni zbog kvaliteta, a ne zbog toga što ih ona pravi.

„Želela sam da kvalitet bude u prvom planu, a ne to ko pravi torte i da se pominje moje ime. Od početka do kraja je u tortama prisutno sveže voće. Sa prijateljicom sam osmislila nešto što je drugačije, a da nije klasičan voćni tanjir. Moja želja za kreativnošću je pretočena u ukusne poslastice. Moja prijateljica i ja se dopunjujemo i želja nam je da jedna zdrava, ukusna i vizuelno lepa poslastica bude prisutna na slavljima zbog same ideje i koncepta“, objasnila je Mirka za Kurir.

Vasiljevićeva je priznata kao glumica, ali osim talenta za glumu, iskoristila je i ljubav prema zdravim namirnicama da se oproba i u ugostiteljstvu. Za sada su najbliži prijatelji i ljudi koji su od nje već poručivali upućeni da se bacila i u ove vode.

Pored uloga na TV, Vasiljevićevu imamo priliku i da gledamo kao voditeljku šou-programa „Svadba iz mog kraja“, koja se emituje na RTS.

Izvor: kurir.rs