Mirjana nije mogla da ćuti u sudnici: Posle 37 godina obratila se Miroslavu – Njegova reakcija je za nevericu

Folk zvezda Miroslav Ilić podneo je krivičnu prijavu protiv Mirjane Antonović, žene koja tvrdi da sa njim ima sina Devina. Miroslav joj je neočekivano zadao udarac, te je tužio Mirjanu za povredu tajne postupka, navodeći da je ona u javnost iznela detalje slučaja suđenja zbog čega su se danas našli u Palati pravde i po prvi put posle 37 godina oči u oči zajedno.

Mirjana i Miroslav danas su se pojavili u Palati pravde na drugom ročištu, dok je na prethodnom došla samo ona.

Oboje su ušli u Palatu pravde, ali nisu želeli da daju izjave povodom ovog slučaja. Međutim, ispred sudnice su se sreli i delovalo je kao da je Mirjana nešto rekla Miroslavu, ali je on samo bez reči produžio ispred nje, potpuno je ignorišući.

Podsetimo, Mirjanin sin Devin tužio je i nju, ali i Miroslava radi dokazivanja očinsta. Sud je presudio da Miroslav i Devin jesu otac i sin, ali pevač je tada izjavio da nema nameru da prihvati takav ishod:

„U slučaju da se ispostavi da je sud zaista doneo takvu presudu, apsolutno ćemo sa punim pravom uložiti žalbu. Ćeraćemo se mi još“, rekao je Ilić tada, a kasnije je pokrenuo tužbu protiv Mirjane zbog čega su se danas opet sreli nakon dužeg vremena.

Izvor: kurir.rs