Mirjana dobila Ilića na sudu, ali još nije kraj: Očajna Antonovićeva se oglasila iz Amerike – Otkrila nove detalje u vezi slučaja

Miroslav Ilić je otac Devina Antonovića, glasi konačna presuda koju je sud doneo krajem maja meseca ove godine. Devinova majka Mirjana Antonović dobila je slučaj protiv pevača ali, izgleda da još uvek nije sve gotovo.

Antonovićeva se obratila svojim pratiocima na društvenim mrežama, izvinila se što je nije bilo izvesno vreme i objasnila dokle se stiglo sa suđenjem i zbog čega proces toliko dugo traje.

„Kao što već znate, Viši sud je doneo presudu da su Devin i Miroslav otac i sin. Posle te odluke Miroslav je odlučio da preda žalbu na Apelacioni sud, bez obzira na to što već i ptice na grani znaju istinu“, napisala je Mirjana i dodala da čeka rešenje.

„Dve sudije bile su unapređene i prebačene sa Višeg suda u Apelacioni upravo kada je trebalo da počne naše suđenje, tako da smo morali sve iz početka. Zbog toga se slučaj odugovlačio još šest godina. Čula sam da se Miroslav nada da će mu se uzvratiti usluge. Da li je to istina ili ne, uskoro ćemo saznati“, zaključila je Mirjana Antonović i svima se zahvalila na podršci.

Izvor: hellomagazin.rs