Mina Kostić ima novog dečka – 15 godina je mlađi od nje, pevačica na sedmom nebu: „Sve je onako kako sam želela“

Pevačica Mina Kostić, koja iz braka sa Igorom Iksom ima ćerku, otkrila je da ima novog emotivnog partnera koji je od nje mlađi 15 godina, a spojila ih je ljubav prema životinjama.

„Desilo se slučajno. Ništa ne forsiram, šta bude biće, sve je u Božjim rukama“, izjavila je pevačica koja je otkrila da ih je spojila ljubav sa životinjama i da su se upoznali u šumi.

„Sasvim slučajno smo se upoznali u Šumicama kad smo šetali kuce. On se javio, mazio kuce, slikali se. Rekao mi da me njegova sestra voli i onda mi je pisao. I tek posle dve nedelje sam mu odgovorila. Onda sam mu rekla kada tačno šetam kučiće. Šetali smo onako često“, ispričala je Mina za Grand njuz i dodala:

„On je pravi lav, mlad, dobar, pažljiv… Trenira, veruje u Boga, ide u crkvu, sve je onako kako sam ja želela“, opisala je svog mlađeg dečka.

Na predrasude u našem društvu da žene ne treba da imaju mlađe muškarce, Mina Kostić se ne obazire.

„Ja sam imala starije pa šta imam od toga. Ma ne zanima me, bitno je kako se ja osećam. Ja sam kao Bjonse“, šaljivo je poručila Mina Kostić koja nakon mnogo turbulencija konačno uživa u ljubavi.

Izvor: espreso.co.rs