Miljana u suzama nakon Ivanove izjave: Ostaje sama sa sinom – Dete ispašta ni krivo ni dužno (VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijević je u okviru emisije „Pitanja gledalaca“ pročitao pitanje za Ivana Marinkovića.

„Da li je realno da nisi hteo da kupite zajedno poklon za Željka zajedno sa Miljanom?“,pročitao je Darko pitanje, na šta je Ivan odgovorio:

„Odavno smo prošli taj neki period, stvari su takve kakve treba da budu. Miljana je htela da zamolimo Drvo da se slikamo sa Željkom zajedno. Ja imam svoje planove. Meni je delovalo kao da to samo treba da se ovekoveči, ali ja imam svoje planove“, rekao je Marinković.

„Mene nervira, Miljana i Ivan su Željku otac i majka, i lepo je da imaju sliku. On ima druge namere“, prokomentarisala je Marija.

„Ja imam svoje namere, ja sam svojim telefonom slikao mene i Željka koji nemaju novinari, samo ja, a Miljana mi je tražila tu sliku“, pričao je Ivan.

„Ljudi vi pravite lažnu sliku da se njih dvoje vole, ovo je na silu“, govorio je Lepi Mića dok je Miljana plakala.

„Taj Željko će dolaziti kod mene u Beograd u kuću gde smo ja i moja Jelena i moj pas. To je meni normalno, a ne da jurim da mi neko daje poklone za dete, od nas, to nema smisla. Ja hoću da pitam Mariju, kako je moguće da ja držim Željka za ruku dok ona pije kafu?“, upitao je Ivan.

Šta ja treba da idem za vama, to je vaše vreme, ja se borim za to“, rekla je Marija.

„Ivan korisiti situaciju da bi bi pravio priču, ali ja neću dati to. On bi da vidi Jelenu preko njega“, poručila je Miljana.

Izvor: pulsonline.rs